Klubnyheder

Fornem hæder og indvielse af nye omklædningsrum

21. apr. 2017, kl. 07.33

Tirsdag den 18. april fejrede vi to af vores mere rutinerede kræfter i Aarhus 1900. Efter imponerende 51 år i klubben, modtog Oldboys spiller, Steen Nejland en Guldnål af Aarhus 1900 Hovedforeningen, der markerer hans tid i klubben.
Bjarne Hansen modtog en fortjenestenål for sine 10 år som kampfordeler. Vi sætter stor pris på dét arbejde og de timer, Bjarne bruger på at planlægge kampene, år efter år.

Det er nogle dejlige drenge, vi alle kan se op til og være stolte af på Langenæs. Vi håber I begge bliver i klubben mange år endnu. Stort tillykke til dem begge!Steen til venstre og Bjarne til højreSamme aften havde vi den store fornøjelse at indvie vore nye omklædningsrum 3 og 4, som igennem det sidste stykke tid har fået en kærlig og yderst professionel hånd af blandt andre Dan Boienhart og Martin Suurballe. De to drenge har styret slagets gang, og sørget for at Aarhus 1900 nu har to af de kønneste omklædningsrum i Aarhus omegn. Mange tak for indsatsen til de to drenge og selvfølgelig de mange hjælpere.